Bakteriechock?!
Vi har lagat en smarrig ostpaj mej höll på att glömma bort att frysa in den. Den stod i rumstemperatur cirka 9 timmar efter det att den åkte ur ugnen. Går det bra att tina och äta eller är det bara att kasta den?
- glömsk
Tja, det är lite svårt att svara på. Om det inte är rötmånad kanske man kan chansa och hetta upp pajen länge och väl så att hela är över 70 grader. Jag vågar inte rekommendera något, men om du chansar, bjud inte små barn eller äldre på den. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FiskgratängBekvämt och gott med gratängGratänger med grönt är komfortmat. Snabb och god fiskgratäng med zucchini är riktigt gott på kort tid! lyxspagetti4 X Carbonara!Krämig ska pastan vara. Snabbaste vägen till smakrik pastalyx stavas klassisk carbonara! BagelsAnnorlunda fikabrödEgna bagels är inte så krångligt att baka som det verkar. De sega och smakrika bröden som både ska kokas och gräddas i ugn går att fylla både med matiga och söta pålägg. Prova klassiska bagels med ost eller lax som fyllning. Goda både som enkel lunch och till matsäcken. Eller gör söta chokladbagels som läcker fika. Kanske en omgång goda citronbagels som kombinerar sött och syrligt? Bagels är väl värda jobbet! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|