Färdiga frysta pajskal, ska de ner i formen igen?
Hej Kocken! Vi har förgräddat våra pajskal. De står nu i frysen. När vi skall fylla dem med fyllningen och sen grädda, skall vi ställa ner dem i formen igen?
- Linn S
Hej! Jag tror att det är säkrast att ställa dem i formen igen innan de gräddas, dels för att de ska hålla formen och dels för att slippa onödigt rinn och spill om något pajskal skulle ha oförskämdheten att spricka... MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Mat för småHemlagad mat åt alla barn!Ge ditt barn stora matupplevelser. Hur då? Med enkla recept på allt från bärmos till fisk i ugn! Tillbehör till grillfestenModiga tillbehör till grillenDet är lätt att stirra sig blind på huvudrätten, men det är tillbehör som gör grillningen till fest! Tomatsalsa är vacker och passar till det mesta. PåskgodisPåskens bästa godis
Skärtorsdagens påskkärringar och själva påskaftons äggjakt - det finns verkligen tillfällen för att njuta av sötsaker till påsk. Eget påskgodis lagar du enkelt hemma! Gör vit chokladtryffel som får stuns av lime eller rulla små chokladbollar med nötter och frukt till de vuxna. Marsipan går alltid hem, gärna i form av påskägg smaksatta med arrak. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|