Färdiga frysta pajskal, ska de ner i formen igen?
Hej Kocken! Vi har förgräddat våra pajskal. De står nu i frysen. När vi skall fylla dem med fyllningen och sen grädda, skall vi ställa ner dem i formen igen?
- Linn S
Hej! Jag tror att det är säkrast att ställa dem i formen igen innan de gräddas, dels för att de ska hålla formen och dels för att slippa onödigt rinn och spill om något pajskal skulle ha oförskämdheten att spricka... MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KladdkakorFikadags!Hösten är här och vi närmar oss en tid när fikat blir en viktig ljuspunkt under allt mörkare dagar. Värm upp inför höstens fikastunder med muffins! LångpannekakaMorot, apelsin + choklad
Snabb–bakat som räcker åt alla? Apelsindoftande morotskaka i långpannan! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|