Vilken ost?
Om man ska riva osten själv, vilken ost passar bäst till de flesta pajsorter?
- Mitra
Ja, riva själv tycker jag absolut att du ska göra! Färdigriven ost är inte ens alltid ost och smakar inte på långt när lika bra. Själv föredrar jag en vällagrad Prästost i de flesta fall, men Västerbotten är ett lyxigt alternativ om man tycker om smakrik ost. Det går faktiskt bra med det mesta men en dansk ost som Gamle Ole faller kanske inte alla på läppen. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Mors dagKlassiska kakor till Mors dagPå söndag, i slutet av blommande maj firar vi Mors dag med klassiska bakverk som chokladsmakande drömrulltårta, fylld med härlig smörkräm. LyxfikaBästa bakelsetipsenSnabbaste bakelsen kan vara den godaste! Rulltårta fylld med romrussin blir lyxig helgfika. Gott till utflykten!Sportlovsdags
Det känns extra bra att ha något värmande till hands i skidbacken. Slät paprikasoppa går utmärkt att ha med i termosen. Komplettera med några mättande pestosnurror, fyllda med mozzarella och skinka, och ingen går hungrig. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|